Ingredience:
- 200 g hovězí přední
- 5 ks mrkví
- 1 ks celeru
- 4 ks petržele
- 4 ks cibule
- 100 g másla
- 500 ml zeleninového vývaru
- 2 ks smetany na vaření
- Houskový knedlík
- Bobkový list
- Nové koření
- Sůl
- Pepř
- Šlehačka
- Brusinky
- Plátek citrónu
Postup:
Nakrájíme cibuli na drobno a necháme zesklovatět. Přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu na hrubo na struhadle a na másle vařím do změknutí. Přidáme hovězí vývar půl litru a necháme dusit 40 min.
Na pařáčku nakrájíme rovnoměrně houskový knedlík.
Maso
Hovězí pečeme hodinu až hodinu a půl na cibuli v troubě na 180 stupňů. Pak maso nakrájíme na tenké plátky.
A podáváme... Dobrou chuť!
Výsledek:
